(Video) Njihuni me djalin që është Mogli i jetës reale, ai ha vetëm bar dhe rri me kafshët/ Nëna e tij rrëqeth: Ma lini djalin rehat e kam bekim nga Zoti!

Nëna zem ërth yer e djaloshit Ellie, i njohur tashmë si “Mogli” i filmave në jetën reale, ng acm ohet nga fshatarët për sjelljen e egër të djalit të saj, duke e qu ajtur atë “majmun” ose “gorrillë”, pasi kalon të gjithë kohën duke bredhur nëpër pyll.

Ajo det yrohet të ndj ekë dj alin e saj nëpër pyje për ta ka pur me lak, teksa ai kërkon ushqim nëpër lëndina dhe jeton si kafshët. 21 vjeçari Ellie nuk mund të flasë dhe ref uzon ushqimin e përg atitur nga nëna e tij adhuruese, e cila beson se i biri është një bekim nga Zoti.

Por ai preferon të kërkojë në pyll për banane dhe fruta të tjera, në pyllin pranë fshatit të tij në Ruanda, ose ndryshe të ushqehet thjesht me bar. Nëna e tij e përshkruan atë si një fëmijë të veçantë dhe dhuratë nga Zoti, pasi ajo dhe i shoqi kanë humbur me pare pesë fëmijë gjatë lindjes.

VIDEO menjehere ne vazdim!