Ditë e shenjtë për shqiptarët/ Vazhdojnë urimet dhe lutjet për shqiptarët: Baba Aliu beko shqiptarët dhe sillju shëndet!

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi ka qenë në Malin e Tomorrit për festën e Baba Aliut, duke u ngjitur në majë të këtij mali madhështor. E nga aty ajo ka bërë një mesazh për të gjithë shqiptarët. Ajo ishte e shoqeruar ne kete vizite ne Malin e Tomorrit, nga anetarja e Kryesise se LSI-se, Elona Guri. Shiko pamjet dhe postiminn e saj!

‘Cov id-i mun.det me oks.igjen dhe ku ka më shumë oks.igjen se në Malin e Tomorrit!’, shkruan Kryemadhi në Fac.ebo.ok. ‘Zoti i bekoftë shqiptarët!’, ishte urimi i kryetares së LSI-së Monika Kryemadhi.