Jam nga Vlora o vëlla! Aurela Gace ua bën 8 me 2/ Këtë ka bërë natën: S’kam nevojë fare…

Aurela Gaçe është një nga artistet më të mira shqiptare dhe një nga zërat më të dashur për publikun shqiptar. Për shkak të mb.ylljes së klu.beve të n.atës, artistët nuk kanë mundur të realizojnë koncerte, por Aurela ka një ide shumë origjinale për të argëtuar dhe të lumturuar fa.nsat. Përmes disa videove shumë ori.gjinale, Iive nga Iagjia e saj, Aurela ka mbajtur një mini koncert pa orkestër dhe pa mikrofon.

Me zërin brilant që e karakterizon dhe humorin, Aurela ka kë.naqur të gjithë dashamirësit e saj dhe tregoi se ska nevoje per kl.ube na.te per te ke. naqur veten dhe fa.nsat e saj.