29-vjeç dhe më shtatë fëmijë/ ‘Borëbardha”nga Tropoja me dy fakultete: Duam më shumë fëmijë

29 vjecarja nga Tropoja, Ajlin Alfredaj ka sj.ellë në j.etë 7 fëmijë. 4 shtat.zanitë nuk e kanë pen.guar atë të rritet profesionalisht momentalisht punon si juristë pranë hipotekës së Bajram Currit. Ajo ka përfunduar 2 fakultet një për drejtësi dhe një për edukim fizik, ndërsa këtë vit kërkon të nisë një master të dytë. Pavarësisht kësaj, Ajlini gjithmonë ka gjetur kohën për t’iu përshtatur familjes dhe karrierës. Video eshte dhene ne vazhdim! KIi.k0 per ta shikuar!