Zhduket pa gjurmë 13 vjeçarja në Vlorë, babai vihet në alarm dhe ka një apel për të gjithë (FOTO)

Zhd uket nga shtëpia prej tre ditësh pa lënë asnjë gju rmë vjaza 13-vjeçare nga Vlora. Babai den oncon se vajza e tyre është zhd ukur dhe nuk kanë asnjë informacion për vendndodhjen.

Familja ka bërë kallëzim dhe në polici, po akoma asnjë gjurme, vajza është e ditëlindjes 20 Nëntor 2005.

Luten kush e shikon ketë vajzë të kontaktoj në këtë numër telefoni 0692020843.