Është në gjyq me Edi Ramën, re.voltohet Albana Vokshi, ja ç’i ka ndodhur

Teksa është në një proces gjyqësor me kryeministrin Edi Rama, ish-deputetja e Partisë Demokratike, Albana Vokshi ka shp.ërthen para pak minutave kundër gjykatës pasi refuzoi kërkesat e saj.

Vokshi po përballet në gjyq me kreun e qeverisë për akuzat lidhur me analizat e Check-Up. Një prej kërkesave të saj është kryerja e testit të dr.ogës së kryeministrit Rama.

Pasi gjykata i ka refuzuar tre kërkesat, Vokshi ak uzon Ramën për kapjen e drejtësisë dhe përdorimin e tyre si “zyra noteriale”.

“Në seancën e sotme, gjyqtari rrëzoi çdo kërkesë të ligjshme për marrjen e këtyre provave, duke cënuar rëndë parimin e barazisë së ar mëve në procesin gjyqësor.

Check up-i është kontrata më e madhe e vjedhjes në shëndetësi, por gjykata ndalon të merren prova për të treguar se kryeministri është në shërbim të financueses së fushatës së Partisë Socialiste, Vilma Nushi”, shkruan ndër të tjera Vokshi.