E mahnishme! Shikoni çfarë bën me duartë e saja kjo vajzë!

Nëse i keni pëcjell mediat sociale kohët e fundit, ka të ngjarëqë të keni parë një video në TikTok.
Ky aplikacion lejon përdoruesit të shpërndajnë video klipe të shkurtra të tyre në rrjet. Video që shumë shpesh bëhen dhe virale, varësisht nga kualiteti dhe përmbajtja e videove.

Por video e fundit njihet si mashtrimi i duarve magjike dhe kur bëhet siç duhet, bën që të shikosh një pamje tepër “të trukshme”.
Tori Pareno nga Kalifornia kohët e fundit ka arritur të provojë me sukses mashtrimin dhe ka ndarë rezultatet me ndjekësit e saj në mediat sociale.
Pamjet e 19-vjeçares e bëjnë të duket sikur duart e saja po kalojnë npërmjet njëra-tjetrës.
Shikoni videon mëposhtë dhe po Ju pëlqeu SHPËRNDANE!


Burimi:/www.mirror.co.uk/