Video që të shkrinë zemrën/ Shikoni si fëmija reagon kur babi ia ndez aparatin e dëgjimit në mëngjes

Është shfaqur një video e një foshnjë duke buzëqeshur dhe duke u gëzuar kur babai i saj ndiz aparatet e saj të dëgjimit.
Katër muajshja, Georgina Addison ka lindur plotësisht e shurdhër, por pas disa javësh, ajo ishte pajisur me dy aparate dëgjimi, pa të cilat ajo nuk ishte në gjendje të dëgjonte asgjë.

Çdo mëngjes kur nëna e saj dhe babi shkojnë ta zgjojnë, ata ndezin aparatet e dëgjimit dhe marrin një reagim të ngjashëm me atë në video.

Kjo është një mënyrë e mirë për të filluar ditën, apo jo?
“Ajo menjëherë tregon se është e kënaqur dhe bëhet shumë më e lumturpas dhezjes së aparatit.
“Fytyra e saj ndizet dhe ajo duket e kënaqur.
“Për ne si prindër është një kënaqësi.

“Kjo shkrin zemrën time nga gëzimi dhe thjesht nuk mund të ketë një çmim për gjëra të tilla.
Çifti zbuloi se vajza e tyre e parë e lindur ishte e shurdhër menjëherë pas lindjes së saj në gusht, dhe pasi testet fillestare audiologjike zbuluan problemet e saj me dëgjimin, ata u referuan te një specialist.

Sigurisht, është një kohë e vështirë për çdo prind. Pali vazhdoi: «Marrja e këtij lloji të lajmeve gjithmonë do të jetë e vështirë.
“Ne u përqëndruam në praktikat e situatës dhe bëmë çmos për të qëndruar pozitiv.”
Babai i saj krenar shtoi: “Ajo është një fëmijë shumë e lumtur.
Videon mund ta shikoni mëposhtë

Four-month-old Georgina Addison smiled from ear to ear when she got her new hearing aids turned on.

Posted by FdL Reporter on Saturday, December 7, 2019