Marley, qengji jetim që mendon se është qen/VIDEO

Kjo dele e vogël po merr mësime se si të sillet si qengj – sepse mendon se është qen. Marlit nuk i pëlqen të ftohti, erën ose shiun dhe as që di të haj bar.

Ky manar leshatak i rasës Valais Blacknose ishte jetim dhe u mor nga një familje dhe u bë shoqçria më e mirë e qenit të tyre Jess.

Marley, tani e cila është gjashtë muajshe, është aq e madhe sa duhet të dalë jashtë lirshëm, por ka nevojë për mësime se si të sillet si një dele e duhur, sepse ai më shumë preferon të shtrihet në një shtrat qensh para agës.
Ai ha nga taset, del për shëtitjet me familjen që kujdeset për të dhe shumë preferon të jetë brenda me familjen e tij.

Pronarja Ali Vaughan, një nënë e dy fëmijëve, tani është duke u përpjekur t’i mësojë Marley të përshtatet me ambientet e jashtme ku ai bën pjesë.

’Pak e dija se do të duhet ca kohë para se të grimësonte barin e parë’ – thot ponarja. ’Raca e Marley është e egër dhe e ashpër, kështu që kur arriti në shtëpinë e familjes tonë ai më shumë i ngjante një pudles sepse ishte mjaft i vogël.

SHIKO VIDEON mëposhtë të shihni se sillet qengji që mendon se është qen: