Diqka të tillë shihni një herë në jetë. Ishtë aq e bardhë sa që nuk shihej në sfondin e dëborës

Kjo bebe dreri është jashtëzakonisht e rrallë, pothuajse zhduket në sfondin me dëborë në natyrën magj.ike të dimrit.

Pavarësisht kamu.flazhit të saj të padukshëm, dreri i adhurueshëm, i pastër dhe i bardhë nuk ishte i turpshëm siç thuhet dhe ai lirshëm pozon për fotografi në malet e Norvegjisë Veriore.

Fotografi Mads Nordsveen, nga Oslo në Norvegji, ishte në një udhëtim shëtitje me miqtë kur vuri re kri.jesën gati mit.ike.

24-vjeçari tha: «Unë po shëtisja në male duke kërkuar peizazhe të këndshme për fotografinë time të udhëtimit, kur nga askund u paraqit kjo kri.jesë e mrekullueshme e vogël.

“Ai erdhi shumë afër meje dhe ne e shikuam njëri-tjetrin drejt e në sy.

Ai ishte mjaft i qetë kur pa se isha i qetë dhe miqësor. Ishte pothuajse sikur të pozonte për kamerën.

Ai ishte shumë kurioz dhe argëtues. Si një eksplorues i vogël.

“Pas disa minutash nëna e foshnjës u paraqit nga pemët, prapa.

“Dreri i vogël u shëtit për ca minuta para se të kthehej te nëna e saj.

“Ishte shumë mag.jike dhe një moment si përrallë.

“Ndoshta një ditë ne do të takohemi përsëri.”

Ai nuk ishte albino sepse sytë e tij kishin pigmentim të errët.