Babai si dënim ia merr telefonin vajzës dhe poston foto në instagramin e saj. Tashmë është bërë i famshëm me fotot e tij

Kur 15-vjeçarja Medelin u kap duke futur nj djalë fshehurazi në dhomën e gjumit, prindërit e saj vendosën që ajo duhej të ndëshkohej.
Tania Ford dhe Lleri Sumpter (prindërit e vajzës) i than vajzës së tyre të vendosi vetë fatin e saj:
një muaj pa një telefon ose
një dënim më të vogël, dy javë pa telefon, por prindërve të saj t’ia jap fjalëkalimin në mediat e saja sociale.

Keshtu Medelin vendos për dënimin më të vogël, atë me dy javë, duke menduar se do të kaloj më lehtë.
Kur sheh se çfarë bën babai i saj me Instgramin e saj ajo ndërroi mendje.

Tregon nëna Tania: “Pas ditës së parë, Madelynn ndron mendim dhe e dëshiron dënimin një muaj pa telefon’.

Babai refuzoi ndërrim mendjen dhe i tha asaj:”Unë kam filluar të investoj në sjelljen tënde. Unë kam shumë ide. Ne do të qëndrojmë me dy javët “.

Babai I Medelinit ka filluar të postoj fotot e tij në Instagramin e vajzës dhe kjo gjë është bë hit në internet. Numri i përcjellësve është rritur dhe të gjithë i pëlqejnë fotot e tij.

Babi madje është bërë i njohur te shokët e klasës së vajzës së tij, të cilët kontrollojnë rregullisht për azhurnimet e tij në Snapchat, Instagram dhe TikTok.
Vajza e tij tash ndihet ghithë turp dhe është mbushur mend.